Ειδήσεις

Ηρωίνη και κάνναβη σε δύο σπίτια στην Αταλάντη


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, συνελήφθησαν στις 03-01-2017, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 & 45 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Επιπλέον ο 51χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου Φθιώτιδας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος, στο εσωτερικό του οποίου κατελήφθη να κατέχει, επιμελώς κρυμμένη, μία αυτοσχέδια συσκευασία αλουμινόχαρτου που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,6) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 51χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, (100) φυσίγγια πιστολιού και μία αυτοσχέδια συσκευασία αλουμινόχαρτου, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (4,9) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, συνελήφθη χθες το απόγευμα ο 45χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (1,5) γραμμαρίων, μία σύριγγα με (0,5) ml ηρωίνης και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος βράβευσε αριστεύσαντες μαθητές