Ειδήσεις

Η Δημοτική Αρχή Λαμίας προς τους αρμόδιους της εκπαίδευσης: «Η υπομονή και η ανοχή της τοπικής μας κοινωνίας εξαντλήθηκε»


Η ανικανότητα και η ανευθυνότητα των φορέων της εκπαίδευσης είχαν ως αποτέλεσμα τη βίαιη ανατροπή του εκπαιδευτικού προγράμματος στα Λύκεια Υπάτης και Μοσχοχωρίου και την αναστάτωση μαθητών και γονέων δυο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους.

Επειδή τα ζητήματα που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης απαιτούν ώριμο, υπεύθυνο και επαγγελματικό χειρισμό, που, δυστυχώς, απουσιάζει παντελώς.

Επειδή εξαντλήθηκε η ανοχή της τοπικής μας κοινωνίας, όπως και η υπομονή των μαθητών και των γονέων, θυμάτων της αλλοπρόσαλλης, αλαζονικής και άστοχης συμπεριφοράς όλων των ανευθυνοϋπεύθυνων παραγόντων της εκπαίδευσης.

Η Δημοτική Αρχή, καταγγέλλει τη στάση της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας και της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης και ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αυτοί δημιούργησαν στη βάση της ισονομίας και της ισοπολιτείας, ειδάλλως ζητούμε την παραίτηση τους.

Από το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης»
Επόμενο άρθρο Ελληνο-ιταλική συνάντηση «Ανάπτυξη και Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης»