Ειδήσεις

Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση ευχαριστεί τους φίλους της


Η Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση και ο επικεφαλής της  κ. Απόστολος Γκλέτσος θέλουν να ευχαριστήσουν τους 700 και πλέον φίλους (εντός και εκτός αίθουσας με συγκινητικό παλμό και διάθεση) από όλη τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που παρευρέθησαν τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα για να είναι παρόντες και να στηρίξουν την προσπάθεια για να αλλάξει επιτέλους η πολιτική κουλτούρα στη Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Η παρουσία σας,  σφράγισε με απόλυτο τρόπο την διάθεσή μας για αγώνα που δίνει την απαιτούμενη ώθηση και δύναμη για την επίτευξη του στόχου.

Χρόνια Πολλά με Υγεία-Δύναμη και Αλληλεγγύη!

*Υ.Γ.1:Επισκεφτείτε τη σελίδα μας για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.  (https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-250546165318725/)

*Υ.Γ.2: Ευχαριστώ θερμά τον κ.Αλέξη Φίλη, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση τραγουδώντας ακαπέλα ένα συγκλονιστικό μικρασιάτικο τραγούδι.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστήριο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών
Επόμενο άρθρο Κάλαντα στον Σεβασμιώτατο από τους Οπλίτες του ΚΕΥΠ