Ειδήσεις

Η «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία» δηλώνει παρούσα στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές


Η σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έχει να  παρουσιάσει ένα σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς και όλο αυτό το διάστημα μας έχετε αξιολογήσει, τόσο εσείς τα μέλη μας όσο και η τοπική κοινωνία.

Έξι χρόνια τώρα αφουγκραζόμαστε όλους εσάς, τις ανησυχίες σας, τα παράπονα σας,τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, τις παρατηρήσεις σας.

Έξι χρόνια τώρα, έχουμε σχεδιάσει και έχουμε υλοποιήσει πολλές δράσεις μαζί με εσάς,η επαφή μας είναι καθημερινή και ξεκάθαρη, υποστηρικτική στα μέλη,στους Συλλόγους, στις Ομοσπονδίες μας  στην τοπική μας οικονομία.

Πιστεύουμε στις ανοικτές διαδικασίες και στη συλλογικότητα, στη διαφάνεια των αποφάσεων και την ακεραιότητα των πράξεων και πορευόμαστε με καθαρές κουβέντες. Πιστεύαμε, πιστεύουμε- και το καταφέραμε– ότι το Επιμελητήριο πρέπει να είναι ανοικτό σε όλους, να θεωρείται το σπίτι του κάθε επιχειρηματία, ελευθεροεπαγγελματία και αυτοαπασχολούμενου.

Συνεργαζόμαστε και προχωράμε μαζί σε συνέργιες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας μέσα από τη συμμετοχή μας σε εκθέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό,μέσα από ενημερωτικές ημερίδες και  εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, μέσα από δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις στα δίκαια αιτήματα των διαφόρων κλάδων αλλά και με θέσεις, παρεμβάσεις και προτάσεις στις όποιες κυβερνητικές εξαγγελίες κάθε φορά.

Σήμερα η ομάδα μας «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία» που ξεκίνησε αυτή την πορεία,είναι και πάλι εδώ στην μεγάλη της πλειοψηφία και δηλώνει ΠΑΡΟΥΣΑ στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Πλαισιωμένη από νέους συναδέλφους, οι οποίοι αναγνωρίζοντας το θετικό μας έργο συμπλέουν μαζί μας, για να σχηματίσουμε μια μεγάλη, έμπειρη, δυνατή, αποφασισμένη,εργατική και πέρα από πολιτικούς χρωματισμούς ομάδα.

Μια ομάδα που θα καταθέσει το όραμά της για ένα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ικανό να επιτελέσει το έργο της ενημέρωσης, υποστήριξης, εκπαίδευσης των συναδέλφων αλλά ταυτόχρονα, να διαδραματίσει διεκδικητικό και παρεμβατικό ρόλο τόσο στα συνολικά επιχειρηματικά προβλήματα των μελών του αλλά και των τοπικών μεγάλων απαιτήσεων και οραμάτων της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας.

Είμαστε ανοικτοί να δεχτούμε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να προσφέρουν,να καταθέσουν προτάσεις και εθελοντική προσπάθεια σ’ αυτή την συνολική  πρόταση  συνεχούς αναβάθμισης του θεσμού και του επιχειρηματικού κλίματος στην περιοχή μας.

Η προσπάθεια ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,είναι συλλογική  και  η συνεργασία όλων το ζητούμενο.

Δηλώνουμε παρόντες στις επικείμενες Επιμελητηριακές εκλογές…

Κοινή μας πεποίθηση η περαιτέρω αναβάθμιση του Επιμελητηριακού θεσμού…

Για ένα Επιμελητήριο «μπροστάρη» στα προβλήματα που μας απασχολούν…

ΜΑΖΙ κάναμε πολλά… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε περισσότερα!!!

 

Για την Επιμελητηριακή Κίνηση «ΦΘΙΑ»

Αλέξανδρος  Διαμαντάρας

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες του αμπελιού
Επόμενο άρθρο Με μια ξεχωριστή συναυλία ολοκληρώνονται την Κυριακή τα «Θερμοπύλεια 2017»