Ειδήσεις

Η Λαμία στο επίκεντρο αθλητικών διοργανώσεων


Ο Δήμος Λαμιέων θα είναι στο επίκεντρο αθλητικών διοργανώσεων που θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στην πόλη μας.

Το Σάββατο 14 Απριλίου, ο Δήμος Λαμιέων για άλλη μια χρονιά θα είναι συνδιοργανωτής του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου LamiaNight&Run 2018 που αποτελεί μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις για μικρούς και μεγάλους και φέτος περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 4.500 μέτρων, σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

Παράλληλα,το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου η πόλη μας θα φιλοξενήσει στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας το «KarateOpenSeries 2018», που συνδιοργανώνουν η  Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με το Δήμο Λαμιέων, ένα αθλητικό γεγονός που ξεπερνά τα όρια της χώρας στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών εκατοντάδες αθλητές.

Τέλος, την Κυριακή 15 Απριλίουκαι ώρα 16:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Καμαρίτσας θα φιλοξενηθούν οι αγώνες Τριάθλων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠολυάθλωνΠαμπαίδων – Παγκορασίδωντου ΣΕΓΑΣ.

Μέσα από τις σημαντικές αυτές αθλητικές διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη πόλη μας, η Λαμία θα έχει την ευκαιρία να προβληθεί μέσω του μαζικού αθλητισμού, αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής και ευαισθητοποίησης σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία με θέμα: «Η φιλοσοφία ως τρόπος ζωής»
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην υπό κατασκευή σιδηροδρομική γέφυρα Εκκάρας Δομοκού