Ειδήσεις

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism online» της Google στη Λαμία


Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, 18:30 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία)με θέμα: “Τα 5 Βασικά Εργαλεία για μία Επιτυχημένη Online Παρουσία”, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “GrowGreekTourismOnline”. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού –  των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

 

https://greektourism.withgoogle.com

Η επιτυχημένη πρωτοβουλία «GrowGreekTourismOnline» της Google, είναι σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας .

 

Μια ομάδα από ειδικούς συμβούλους που έχουν εκπαιδευτεί από την Google, οι OnlineAdvisors, θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους. Μέσα από τα σεμινάρια, οι επαγγελματίες του Τουρισμού θα ενημερωθούν για επιτυχημένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και στη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους, όπως το GoogleMyBusiness, GoogleAdwords, GoogleMaps, κλπ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016, έχουν υλοποιηθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

 

Παράλληλα, πέρα από τα ομαδικά σεμινάρια, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν δωρεάν τα προγράμματα διαδικτυακής εκμάθησης ψηφιακών δεξιοτήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του «GrowGreekTourismOnline».

Για ηλεκτρονική εγγραφή στο σεμινάριο επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-sterea-ellada/registrations/new/

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση σε Ερώτηση του κ. Χρ. Σταϊκούρα για την Ανέγερση Νέου Σταδίου Λαμίας στη θέση Καμαρίτσα
Επόμενο άρθρο Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης παρουσιάζει το μονόλογο «Πλάτωνα Απολογία Σωκράτη»