Ειδήσεις

Θέσεις του Συνδυασμού Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς/ΔΚΜ για τις εκλογές του ΤΕΕ


Τις θέσεις και απόψεις του για τις εκλογές του ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Στερεάς την Κυριακή 20 Νοεμβρίου αναλύει ο συνδυασμός Συνεργασία  Ανατολικής Στερεάς/Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών:

Είναι αλήθεια ότι οι εκλογές του ΤΕΕ/ΤΑΣ στις 20/11 είναι πραγματικά κρίσιμες, για έναν απλό λόγο: ότι οι μηχανικοί – γενικότερα, αλλά ακόμα περισσότερο στην περιοχή μας – περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές μας.

Και σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, είναι πραγματικά κρίσιμο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ναεπιλέξουμε τους πιο δυνατούς εκπροσώπους για να τα καταφέρουμε.

Το να ζει και να εργάζεται κανείς στην Ελλάδα της κρίσης, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Κι ακόμα περισσότερο, αν είναι μηχανικός. Ιδίως μάλιστα, σε μια περιοχή που στα Υπουργεία αποκαλούν «περιφέρεια», όπως είναι η Ανατολική Στερεά.

Χιλιάδες επιστήμονες δίνουμε μεγάλη μάχη για να επιβιώσουμε επαγγελματικά, να ζήσουμε τις οικογένειές μας και να αποφύγουμε τη μετανάστευση σε χώρες του εξωτερικού.

Στην Ελλάδα της κρίσης ο ρόλος μας, όσο αυτό είναι πρακτικά δυνατό, είναι πρώτα απ’ όλα

να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την πλειονότητα των συναδέλφων μας που σήμερα αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων.

Μέρα με τη μέρα, επιχειρούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με τις οποίες έχει να παλέψει ο τεχνικός κόσμος.

Εμείς οι μηχανικοί, είμαστε πρακτικοί άνθρωποι. Ξέρουμε ότι τα δύσκολα προβλήματα απαιτούν δύσκολες λύσεις. Και οι δύσκολες λύσεις δεν έρχονται μόνες τους, απαιτούν ανθρώπους να τις σχεδιάσουν και να δουλέψουν για αυτές.

Όλοι εμείς στη Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – ∆.Κ.Μ., καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να προχωρήσουμε μαζί, να δουλέψουμε μαζί για αυτές τις λύσεις.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις του συνδυασμού, τους υποψηφίους, την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των εκλογών καθώς και το που και πως ψηφίζουν οι Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Στερεάς: synergasiadkm

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα εμβολιασμού αλεπούδων κατά της λύσσας
Επόμενο άρθρο Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ ανάθεσης αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας