Ειδήσεις

Κανονικά η Παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940


Για την αυριανή Παρέλαση η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο του «ΟΧΙ» , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Μετά από σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας  Ευθυμίου Καραΐσκου, με την παρουσία του ιδίου, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Δημητρίου, των Προϊσταμένων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ.κ. Ευθυμίου Γκούμα και Σπυρίδωνος Πιλιτζίδη, καθώς και με την παρουσία του Σχολικού Συμβούλου Φυσικής Αγωγής κ. Χρήστου  Τσαδήμα, αποφασίστηκε η παρέλαση να πραγματοποιηθεί κανονικά .

Ωστόσο, λόγω των σημερινών προβλέψεων της ΕΜΥ, σύμφωνα με τις οποίες για αύριο , αναμένονται  διακυμάνσεις στην εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, αποφασίστηκε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση πριν την συγκέντρωση των μαθητών, η οποία έχει οριστεί  για τις 11.30π.μ.

Σε περίπτωση ματαίωσης της παρέλασης ή οποιασδήποτε διαφορετικής απόφασης, θα εκδοθεί νέο Δελτίο Τύπου αύριο έως τις 10.30π.μ.

Προηγούμενο άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Κύριε Μπακογιάννη
Επόμενο άρθρο Ανοικτή και αύριο η Πινακοθήκη για την Έκθεση του Μηχανισμού των Αντικυθήρων