Ειδήσεις

Κατατέθηκε ο συνδυασμός της «Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – ΔΚΜ» για τις εκλογές του ΤΕΕ


Κατατέθηκε σήμερα 11 Οκτωβρίου ο συνδυασμός της «Συνεργασίας Ανατολικής Στερεάς – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς με τους αντιπροσώπους και τους υποψηφίους για το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Επικεφαλής και εκπρόσωπος για το συνδυασμό τίθεται και πάλι ο κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος

 

Δήλωση του Λυκόπουλου Αθανάσιου, εκπροσώπου της “Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών”

lykopoulosΣήμερα η “Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς – ΔΚΜ” κατέθεσε  το συνδυασμό της για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου.

Απαρτίζεται από άξιους μηχανικούς, ανάμεσά τους, πολλοί νέοι και συνάδελφοι που δεν έχουν ασχοληθεί άλλη φορά με τα κοινά. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια Συνεργασία που πάνω απ’ όλα βάζει το καλό των μηχανικών του τόπου μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτούς τους 56 συναδέλφους, όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, που πήραν την απόφαση να συστρατευτούμε και να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη -αλλά και πολλούς ακόμη, που εκδήλωσαν έντονη επιθυμία να συμμετέχουν και αυτοί, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτό αφού καλύψαμε τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό υποψηφίων.

Η δέσμευση όλων μας, απέναντι στους συναδέλφους μας, είναι μία: Να δουλέψουμε σκληρά για ένα Τεχνικό Επιμελητήριο που να μην είναι αρένα πολιτικών αντιπαραθέσεων, αλλά ένας επιστημονικός φορέας που με σοβαρότητα και συνέπεια να γίνεται κάθε μέρα και πιο χρήσιμος στους μηχανικούς, στην πολιτεία και στην τοπική κοινωνία. Όπως προσπαθήσαμε να κάνουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για να εδραιώσουμε το ΤΕΕ στα χέρια των μηχανικών.

Ως Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και σε όλους τους άλλους συνδυασμούς που κατατέθηκαν σήμερα. Ελπίζω μετά τις εκλογές να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό όλων των μηχανικών.

Ψηφοδέλτιο Αντιπροσωπεία

Ψηφοδέλτιο Πειθαρχικό

Προηγούμενο άρθρο Στο Hair Open Show Κομμωτικής Τέχνης οι Κομμωτές της Φθιώτιδας - Ευρυτανίας
Επόμενο άρθρο Ασθένειες και εχθροί πυρηνοκάρπων