Ειδήσεις

Κοπή πίτας και βράβευση αθλητών για την ΑΛΑΛ


Σε εξαιρετικό κλίμα, στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαμιέων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας, τη Δευτέρα 22/2/2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυρίτσης, εκπρόσωπος του Δήμου Λαμιέων κ. Αρναούτογλου Θεόδωρος, ο κ. Φώσκολος Παναγιώτης Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων (πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), ο κ. Διαμαντάρας Αλέξανδρος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) κ. Μιχελακάκης Δημήτρης καθώς και αθλητές, μέλη και αρκετοί φίλοι του Σωματείου.

ALAL 2

Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών του Σωματείου, που διέπρεψαν σε Αγώνες το 2015. Ειδικότερα βραβεύθηκαν οι αθλητές:

  • ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρωταθλητής συνοδηγός Ράλλυ ομάδα Ν-Α-Ε 51ο Πρωτάθλημα 2015 και Κυπελλούχος συνοδηγός Ράλλυ 2015 ομάδα Ν, κλάση πάνω από 2000cc.
  • ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 2Ος στο κύπελλο οδηγών Ράλλυ ομάδα Α κλάση έως 1400cc.
  • “ΑΡΜΑ”, 3Ος κύπελλο οδηγών Ράλλυ ομάδα Α κλάση έως 1400 cc.
  • ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, 3Ος Κύπελλο συνοδηγών Ράλλυ ομάδα Α κλάση έως 1400 cc
  • ΑΡΜΑΚΙ, 2Ος κύπελλο συνοδηγών Ράλλυ ομάδα Α κλάση έως 1400 cc και 3ος έπαθλο συνοδηγών χωμάτινου Ράλλυ ομάδα Α (α5) κλάση έως 1400cc.
  • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 3Ος Έπαθλο οδηγών χωμάτινου Ράλλυ ομάδα Ε κλάση 1600 – 2000 cc
  • ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ, 6Η Συνοδηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ

ALAL 3

Επίσης αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο Δήμο Λαμιέων, στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ως ελάχιστος φόρος τιμής και αναγνώρισης για την πολύτιμη βοήθεια αλλά και αμέριστη καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμπαράσταση   που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια , κινητήρια δύναμη για την επιτυχή διοργάνωση των Αγώνων.

ALAL 10

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο αθλητής μας  Κούκουνας Αθανάσιος, ο οποίος βρίσκοντας το φλουρί  κέρδισε μια διήμερη δωρεάν διαμονή για δύο άτομα, στο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ  ΖΙΑΚΑ” στην όμορφη Υπάτη, προσφορά του κ. Ζιάκα Νικόλαου και βέβαια μία δωρεάν συμμετοχή σε έναν από τους τρείς αγώνες  που θα διοργανωθούν από το Σωματείο μας το 2016.

ALAL 4

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ετήσια τακτική απολογιστική γενική συνέλευση και με ελεύθερη συζήτηση-πλήρη ενημέρωση  μεταξύ των παρευρισκόμενων σχετικά με τα πολλά καινούργια τεκταινόμενα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικά, αλλά και ειδικά προγραμματική επίσης ενημέρωση, για τους αγώνες και όχι μόνον,  του 2016 τους οποίους η ΑΛΑ Λαμίας έχει αναλάβει να εκπονήσει, οι οποίοι βέβαια για ακόμη μία χρονιά αποτελούν το 40% των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων – Κυπέλλων – Επάθλων και είναι τρείς:

  • 7ο RALLY ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡΑΛΛΟΥ στις 9-10 Απριλίου 2016, το οποίο προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου, Κύπελλο Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και στο Κύπελλο Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
  • RALLY ΦΙΩΤΙΔΑΣ στις 25-26 Ιουνίου 2016, το οποίο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

με αποκορύφωμα το

  • SUPER CUP OMAE, τον Τελικό Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου, που θα διεξαχθεί την 26 – 27 Νοεμβρίου 2016, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, κλείνοντας έτσι την αυλαία των διοργανώσεων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα για το 2016.

ALAL 12

Ο Πανελλήνιας εμβέλειας, θεσμός των περιφερειακών Κυπέλλων, προκηρύσσεται για πρώτη φορά, με τον Μεγάλο Τελικό στο τέλος να πραγματοποιείται από την ΑΛΑΛ, πού αλλού,  στην Λαμία και βέβαια περιλαμβάνοντας την ΣΟΥΠΕΡ Ειδική Διαδρομή μέσα στην Πόλη μας “Άγιος Λουκάς” φέρνοντας για ακόμη μία χρονιά την Πόλη μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή μας στο επίκεντρο ενδιαφέροντος και προβολής του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ελλάδος.

ALAL 13

Προηγούμενο άρθρο O Ερυθρός Σταυρός Λαμίας κοντά στους πρόσφυγες
Επόμενο άρθρο Φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας