Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Σπερχειάδας


Ανακοινώνουμε, σύμφωνα με το Ν. 3463/2006, άρθρο 79 (Κύρωση Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων) ότι με την αριθ. 14/2020 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και με την αριθ. 139/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οδών Στρατηγού Πιτσίκα και Βασιλέως Κων/νου στην Κοινότητα Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης, οι οποίες αφορούν τα παρακάτω:

  1. Tην ανακατασκευή των πεζοδρομίων (εκατέρωθεν του δρόμου) στην οδό Στρατηγού Πιτσίκα από την οδό Πίνδου έως την οδό Παύλου Μπακογιάννη στην διασταύρωση με την 10η οδό, με πλάτος 2,00μ.
  2. Την ανακατασκευή των πεζοδρομίων (εκατέρωθεν του δρόμου) στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από την οδό Ν. Κρίκου έως την διασταύρωση με την 10η οδό, με πλάτος 2,00μ.
    3. Την κατασκευή πεζοδρομίου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου από την 10η οδό έως τον κόμβο Γυμνασίου-Λυκείου μόνο από την νότια πλευρά του δρόμου, με πλάτος 2,00μ.
    4. Μόνιμες ρυθμίσεις οδικής ασφάλειας με κάθετη και οριζόντια σήμανση, σύμφωνα με την μελέτη και την οριζοντιογραφία της κυκλοφοριακής ρύθμισης.

 

Ο Δήμαρχος

 

Γεώργιος Χαντζής

Προηγούμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες πωλητές λαϊκής αγοράς της Πέμπτης 14/1/2021
Επόμενο άρθρο Αυστηροί οι έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα