Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Στυλίδας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ελαστομεταλλικού αρμού οδικής γέφυρας στο 226ο χλμ.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ)  Στυλίδας – Καραβόμυλου έως Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του (Α/Κ)  Στυλίδας – Καραβόμυλου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Μαυρομαντήλας, στο ρεύμα  κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ ο πλευρικός σταθμός διοδίων Στυλίδας – Καραβόμυλου θα λειτουργεί κανονικά.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο Ο Νίκος Ντίτορας επικεφαλής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς
Επόμενο άρθρο Ημερίδα «Οίτη – Εθνικός Δρυμός – Φορέας Διαχείρισης»