Ειδήσεις

Κύκλος επισκέψεων Χρήστου Σταϊκούρα «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030»


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει ήδη αναπτύξει ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρ. Σταϊκούρας με τίτλο «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030», προγραμματίζεται ένας νέος, 2ος κύκλος επισκέψεων και η πραγματοποίηση συσκέψεων εργασίας, στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Όπως είχε ανακοινωθεί πέρυσι σε σχετική Συνέντευξη Τύπου, η πρωτοβουλία αυτή θα υλοποιείται το πρώτο εξάμηνο κάθε έτους.

Οι συσκέψεις, με τη συμμετοχή των κ.κ. Δημάρχων και θεσμικών εκπροσώπων φορέων της κάθε περιοχής, θα πραγματοποιούνται στα κατά τόπους Δημαρχεία.

Στόχος τους η οικοδόμηση συστηματικής συνεργασίας με τις δημοτικές αρχές και τους φορείς, η αξιολόγηση της πορείας επίλυσης των ζητημάτων που ετέθησαν κατά την περυσινή συνάντηση και η δική μου συμβολή σε αυτή, η επικαιροποίηση των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της κάθε περιοχής, και ο σχεδιασμός βημάτων για την προώθηση, στο μέτρο του εφικτού, της επίλυσης τοπικών προβλημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων και συνεργασιών στους Δήμους θα ακολουθήσει, όπως και πέρυσι (23 Ιουνίου 2017),  Συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γίνεται κοινωνική λογοδοσία της δικής μου ετήσιας συμβολής στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών, και συνολικά της Φθιωτικής κοινωνίας.

Η πρώτη επίσκεψη του 2ου κύκλου συναντήσεων θα γίνει στο Δήμο Δομοκού, την επόμενη εβδομάδα.

Προηγούμενο άρθρο Κυπελλούχος Κεντρικής Ελλάδας 2018 ο Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για την εξωστρέφεια και την ενίσχυση επιχειρηματικότητας από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας