Ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώνεται η «1η Greek-Nordic Digital Trade Week» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην ψηφιακή εκδήλωση «1η GREEK-NORDIC DIGITAL TRADE WEEK»που ολοκληρώθηκετην Παρασκευή20 Νοεμβρίου 2020. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΠΣΤΕ για τη δημιουργία ευκαιριών και την κατάκτηση νέων αγορών στις Σκανδιναβικές χώρες.

Μαζί με την πολύτιμη συμβολή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων της ΠΣΤΕ, 10 Στερεοελλαδίτικες επιχειρήσεις πραγματοποιώντας 30 συναντήσειςδιαφήμισαν, με τον πλέον πρόσφορο για τις παρούσες συνθήκες τρόπο, την ποιότητα και τη διατροφική αξία των προϊόντων τους σε ένα απαιτητικό καταναλωτικό κοινό, αποκομίζοντας την αναγνώριση και τηνεπιβράβευσή του.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Καραγιάννης τόνισε «Μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας που επικρατεί λόγω της πανδημίας, η ενδεδειγμένη λύση για να ξεπεραστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες στις συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών είναι η αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας. Με τη βοήθειά της, οι επιχειρήσεις μας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγοραστές της βόρειας Ευρώπης και να ξεδιπλώσουν την επιχειρηματική τους δεινότητα μέσα στο ψηφιακό περιβάλλον που δημιουργήσαμε. Τα αποτελέσματα κρίνονται θετικά και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για να αξιοποιήσουμε με εντατικότερους ρυθμούς τις δυνατότητες της τεχνολογίας και να συνεχίσουμε ακατάπαυστα την προσπάθειά μας για την ενδυνάμωση της περιφερειακής οικονομίας δημιουργώντας εμείς τη ζήτηση για τα προϊόντα μας

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Γ. Κοτρωνικά στον Υπουργό Περιβάλλοντος για παράταση του Εξοικονομώ-Αυτονομώ
Επόμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες πωλητές λαϊκής αγοράς της Τρίτης 25/11/2020