Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαθητών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της οδού Αινιάνων 8 η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαθητών, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε αρχές, κανόνες και αξίες της αυτοδιοίκησης.

Σαράντα ένας μαθητές εκπρόσωποι όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας κάθισαν στα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων και έθεσαν ερωτήματα και προτάσεις για ζητήματα περιβάλλοντος, πολιτισμού και γενικότερα της καθημερινότητάς τους.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν να δοθεί στα παιδιά, μέσω της δράσης αυτής που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, η ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία του τρόπου λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτατου θεσμικού οργάνου της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με το Σύνολο Κλασσικής Μουσικής της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής που έδωσε στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση ένα όμορφο ηχόχρωμα στην  κατάμεστη από γονείς, εκπαιδευτικούς και δημότες αίθουσαΔημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

Προηγούμενο άρθρο Ερώτηση Απόστολου Γκλέτσου για μη ανακοίνωση προγράμματος από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση Χρ. Σταϊκούρα στις Βρυξέλλες για τα προγράμματα οικονομικής στήριξης