Ειδήσεις

Με τους συνταξιούχους συναντήθηκε ο Κ. Μπακογιάννης


Με την αντιπροσωπεία συνταξιούχων από τη Στερεά Ελλάδα συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος.

Οι συνταξιούχοι που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Λαμίας, ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα στα γραφεία της Περιφέρειας και εκπρόσωποί τους συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε σχέση με τις μειώσεις των συντάξεών τους, με τον Περιφερειάρχη.

syntaxioyxoi-1

Ο κ. Μπακογιάννης προσκάλεσε τους συνταξιούχους στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να παραστούν και να επιδώσουν το ψήφισμα που παρέλαβε  σήμερα, και να εισηγηθεί ο ίδιος να υιοθετηθεί από το σώμα του συμβουλίου.

«Οι λύσεις δεν βρίσκονται με ψεκασμούς και κατασταλτικά μέσα, βρίσκονται με διάλογο και συζήτηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης, απευθυνόμενος στην αντιπροσωπεία των συνταξιούχων, και πρόσθεσε «Προφανώς ζούμε, όχι σε άλλη χώρα, αλλά σε άλλο πλανήτη με εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι συντάξεις δεν έχουν μειωθεί. Εμείς ζούμε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από εκείνους που το υποστηρίζουν αυτό».

syntaxioyxoi

Προηγούμενο άρθρο Κατανομή ποσού εσόδων από το τέλος διαφήμισης στους Δήμους της Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Αλλαγή ημερομηνίας συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας