Ειδήσεις

Μπήκαν οι υπογραφές για την παραχώρηση γηπέδων σε ΠΑΕ και ΠΑΣ Λαμίας


Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου, με τη διοίκηση του «Π.Α.Σ. Λαμία 1964» και υπέγραψαν τη σύμβαση δωρεάν παραχώρησης δύο βοηθητικών γηπέδων στην Καμαρίτσα για τις προπονήσεις της ομάδας και το συμφωνητικό παράτασης παραχώρησης της χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Λαμίας στη «Λαμία Π.Α.Ε.».

Σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Σταυρογιάννης σημείωσε: «Υπογράψαμε σήμερα με τη διοίκηση του«Π.Α.Σ. Λαμία 1964» τη σύμβαση δωρεάν παραχώρησης στον «Π.Α.Σ. Λαμία 1964» δύο  βοηθητικών γηπέδων στην Καμαρίτσα για τις προπονήσεις της ομάδας και το συμφωνητικό παράτασης παραχώρησης χρήσης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Λαμίας στη «Λαμία Π.Α.Ε.».

Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα μας, τη Λαμία, που βρίσκεται μία ανάσα πριν το όνειρο της ανόδου στην Α’ Εθνική και μας κάνει όλους περήφανους και να τονίσω πως από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο κόσμος της ομάδας θα απολαμβάνει το νέο στέγαστρο του ΔΑΚ Λαμίας, οι εργασίες του οποίου προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Οι εργασίες κατασκευής του σημαντικού αυτού έργου για τον αθλητισμό στην πόλη μας, ξεκίνησαν και στοχεύουμε στην ολοκλήρωσή τους πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου μαζί με την ανακατασκευή των αποδυτηρίων και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Super League.»

Προηγούμενο άρθρο Υποτροφίες από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική συνάντηση για τη μεταφορά μαθητών ΠΕ Φθιώτιδας