Ειδήσεις

Ομιλία Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας στους νεοσυλέκτους του ΚΕΥΠ


Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) μετέβη την Δευτέρα 6 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Διοικητού Ταξιάρχου Ελευθερίου Παπαδόπουλου, με σκοπό να μιλήσει στους νεοσυλλέκτους Στρατιώτες.

MITROPOLITIS 2

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο κ. Διοικητής,  ο οποίος προλογίζοντάς τον στους  νεοσυλλέκτους, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Κέντρου, αναφέρθηκε εν συντομία στο βιογραφικό του Σεβασμιωτάτου και εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων για την παρουσία του στο στρατόπεδο. Εκανε σύντομη αναφορά στα έργα της εικοσαετούς ποιμαντορίας του και επεσήμανε την πολύπλευρη προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως στην εσωτερική και εξωτερική Ιεραποστολή.

MITROPOLITIS 1

 

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή για την πρόσκλησή του, μίλησε στους στρατιώτες με θέμα «η δύναμη της Αναστάσεως του Κυρίου». Ακολούθησε διάλογος με τους οπλίτες οι οποίοι έθεσαν τα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματά τους. Όλοι με πολύ προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία του  και οι στρατιώτες οπλίστηκαν με δύναμη για τον αγώνα τους κατά τη θητεία τους στο στρατό.

Στο τέλος ο κ. Διοικητής προσέφερε στο Σεβασμιώτατο ένα προσωπικό δώρο και ακολούθησε κέρασμα στο γραφείο του, όπου υπήρξε μια ευχάριστη συνομιλία επί διαφόρων θεμάτων και ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να δει προσωπικά στρατιώτες, εντοπίους και ξένους.

Πηγή: imfth.gr

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Λαμιέων προχωρά στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) για το 2016
Επόμενο άρθρο Δήλωση Χρ. Σταϊκούρα για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης