Ειδήσεις

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης στη Λαμία


Στη Λαμία θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο βραβευμένος σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης προσκεκλημένος του Δήμου Λαμιέων, των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας και του Μουσικού Σχολείου Λαμίας.

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, στις 9.15 μ. μ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, ο Δήμος Αβδελιώδης θα παρουσιάσει στο κοινό της πόλης μας τα κινηματογραφικά του έργα: Αθέμιτος Συναγωνισμός (1982) και Το δέντρο που πληγώναμε (1987). Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των προβολών των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας. Η είσοδος είναι δωρεάν. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου ο Δήμος Λαμιέων παρουσιάζει στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης, στο Δημοτικό Θέατρο, τον σκηνοθέτη Δήμο Αβδελιώδη με τη θεατροποιημένη παράσταση του έργου του Γεωργίου Βιζυηνού: «Το αμάρτημα της μητρός μου». Εισιτήρια προπωλούνται στα Γραφεία του ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Ρούμελης και στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου τις ημέρες των δύο παραστάσεων. Ώρα έναρξης της παράστασης: 8:30 μ. μ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαρτίου στην αίθουσα Σεφέρη του Μουσικού Σχολείου Λαμίας ο σκηνοθέτης θα διδάξει σε μαθητές του σχολείου «Θεατροποίηση λογοτεχνικού κειμένου». Ώρες διδασκαλίας 12.40-14.40 μ. μ. Τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει η Σχολική Σύμβουλος των Φιλολόγων κ. Πόπη Πολυμέρου.

Προπώληση εισιτηρίων στο ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Ρούμελης: 2231033325

 

Από το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Παρουσιάζεται η νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας
Επόμενο άρθρο Ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων