Ειδήσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλλογος Τσούκας αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Κρητικό


Ο πρόεδρος, μέλη του ΔΣ και μέλη του Συλλόγου, αποχαιρετίσαμε την 31 Νοε 17, το πρώην Δήμαρχο του Δήμου Μακρακώμης, Κώστα Κρητικό, τον Κώστα όλων μας, τον Φίλο όλων μας, τον Άνθρωπο που μας κοιτούσε στα μάτια, μας άκουγε με προσοχή και μας βοηθούσε με όλη του την ψυχή.

Ο Κώστας ήταν μέλος και συνδρομητής του Συλλόγου, για πάνω από τρεις δεκαετίες και παρών πάντα στις εκδηλώσεις του στο χωριό και υποστηρικτής όλων των προσπαθειών των κατοίκων της Τσούκας.

Η τελευταία επίσκεψή του στο χωριό μας, που τόσο αγαπούσε και ένοιωθε ως συγχωριανός μας, ήταν στον εκκλησιασμό στον Άγιο Ιωάννη και στο Τσουκιώτικο Αντάμωμα στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο μας.

Η Φωνή της Τσούκας αποθανάτισε την συμμετοχή του!!

Σαν Δήμαρχος εκτός των πολλών άλλων έργων, χρηματοδότησε και την εκπόνηση της οριστικής μελέτης για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Τσούκα – Λιβάδια, η οποία σήμερα αποτέλεσε την βάση για την χρηματοδότηση του έργου.

Η Τιμιότητά του, η πραότητά του και σύνεσή του παράδειγμα συμπεριφοράς και δράσης για τον τόπο μας που τον υπηρέτησε με αγάπη και ήθος, ως Δήμαρχος αλλά και ως απλός «στρατιώτης» της παράταξής μας.

Αιωνία η μνήμη του, θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Θεός ας τον δεχθεί στη γειτονιά των Αγγέλων.

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Δήμαρχε.

Θα σε θυμόμαστε και θα σε τιμούμε πάντα.

 

Τσούκα, 1 Νοεμβρίου 2017

Για τα μέλη του ΔΣ

Ματθαίος Γρ. Σκούρας, Πρόεδρος

Προηγούμενο άρθρο Παιδική χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής Ι. Μ. Φθιώτιδος
Επόμενο άρθρο 200 συνδέσεις φυσικού αερίου στην Λαμία