Ειδήσεις

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος για τον κορονοϊό


Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διέρχεται η χώρα και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Η Ελληνική Κυβέρνηση ανταποκρινόμενη άμεσα και απολύτως έγκαιρα στις απαιτήσεις για την προστασία της υγείας, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες, με πρωταρχικό στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και την αποτελεσματική διαχείριση των πιέσεων που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παράλληλα, νομοθετεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της οικονομίας, σειρά μέτρων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και συνολικά της οικονομίας.

Συστατικό στοιχείο για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αποτελεί η ατομική ευθύνη για την προστασία της συλλογικής υγείας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους καθώς η οικονομική δραστηριότητα μειώνεται, η κατανάλωση περιορίζεται και η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται αντιμέτωπη με εντεινόμενες πιέσεις.

Με ωριμότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα καλούμαστε να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να διαχειριστούμε αποτελεσματικά την πρωτοφανή πρόκληση για την οικονομία και την κοινωνία.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Στυλίδας: Διαχείριση απορριμμάτων λόγω κορονοϊού
Επόμενο άρθρο Ο νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος