Ειδήσεις

Ο Χρήστος Σταϊκούρας για την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Αταλάντης


Η Κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο και προετοιμασία, προχώρησε σε κατάργηση υφιστάμενων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της χώρας, μεταξύ των οποίων και αυτών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, καταργήθηκε το Υποθηκοφυλακείο / Κτηματολογικό Γραφείο Αταλάντης, παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις Κυβερνητικών στελεχών.

Σε ό,τι αφορά τις δικές μου πρωτοβουλίες, ανέδειξα το ζήτημα μέσα από κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις (Ερωτήσεις 2390/08.01.2018, 7085/18.07.2016, Αναφορά 1164/25.02.2016), μέσω των οποίων κατέθεσα επιχειρήματα για την αναγκαιότητα διατήρησης Κτηματολογικού Γραφείου ή έστω Υποκαταστήματος Κτηματολογικού Γραφείου στην Αταλάντη.

Συμμετείχα δε σε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις (Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας, Δήμος Λοκρών) στις οποίες προσκλήθηκα, με στόχο το συντονισμό και την ανάληψη κοινών δράσεων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δυστυχώς όμως, δεν προσεκλήθην σε καμία συνάντηση με Κυβερνητικά στελέχη.

Ούτε στη χθεσινή που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, μεταξύ του αρμόδιου Υπουργού, Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, του Δημάρχου Λοκρών και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας.

Για μία ακόμη φορά, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η Φθιώτιδα υποβαθμίζεται και ο Δήμος Λοκρών υποβιβάζεται.

Προηγούμενο άρθρο Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου η κοπή πίτα στο ΚΑΠΗ Στυλίδας
Επόμενο άρθρο Εργασίες δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη Λαμία