Ειδήσεις

Παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ στο κλειστό της Αμφίκλειας


Το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανδρών μεταξύ των ομάδων Αρης Αμφίκλειας και του Συλλόγου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Γιάννης Γιάννης, Θόδωρος Παπαλουκάς, Μπάνε Πρέλιεβιτς, Γιάννη Γιαννούλης, Ευθύμης Ρετζιάς, Γιάννης Σιούτης και πολλοί άλλοι αστέρες του παρελθόντος θα παρευρεθούν κοντά μας.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν.ΕΙΣ.Θ. Αμφίκλειας για ενίσχυση των απόρων του δήμου μας.

Η ομάδα του Αρη Αμφίκλειας
Η ομάδα του Αρη Αμφίκλειας έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα χρόνο και ασχολείται αποκλειστικά με την καλαθοσφαίριση, ενώ από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας έχει 70 ενεργούς αθλητές σε όλες τις ηλικίες και συμμετέχει ενεργά σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα (μίνι, παίδων, εφήβων και ανδρικό).

Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε το άθλημα μας σε όλη την περιοχή και πέραν από τα όρια του Δήμου μας προτρέποντας τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Σημαντικό μέλημα μας είναι η υγεία των αθλητών μας για αυτόν το λόγο στην αρχή της χρονιάς σε όλους τους αθλητές έγιναν ολοκληρωμένες ιατρικές εξετάσεις χάριν της συνεργασίας που έχουμε με το τμήμα φυσικοθεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δράσεις μας από το ξεκίνημα της ομάδας μας πριν από ένα χρόνο στον ακόλουθο σύνδεσμο arisamfiklias.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθρο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας…, μονάχα για εμάς» από το Παιδικό Τμήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης
Επόμενο άρθρο Το Περιφερειακό Συμβούλιο για το θάνατο του Κώστα Μίχου