Ειδήσεις

Σεμινάριο από το ΣΚΕΤΚΕ για τα στάδια εξέλιξης μιας βυζαντινής εικόνας


Στο πλαίσιο των σεμιναρίων του επιμορφωτικού τμήματος του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι στην αίθουσα του ΣΚΕΤΚΕ “Παλαιά Δημοτική Αγορά” στη Λαμία, την Τετάρτη 5-4-2017 και ώρα 18.30 έως 21.30 ο ζωγράφος/αγιογράφος και Γενικός Γραμματέας του ΣΚΕΤΚΕ Νίκος Ρίζος θα παρουσιάσει στο κοινό την προετοιμασία και τα στάδια της εξέλιξης μιας βυζαντινής εικόνας.

-Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος θα γίνει κλήρωση της εικόνας στους παραβρισκόμενους.

-Το 3ωρο σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται στα μέλη του επιμορφωτικού τμήματος και σε όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα αυτό προκειμένου να παρακολουθούν τα σεμινάρια και τις δράσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος. (Εγγραφές στον χώρο μας)

-Ο Νίκος Ρίζος από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΚΕΤΚΕ -σήμερα Γ. Γραμματέας – διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και ενεργός πυρήνας του συλλόγου.

Θεωρείται από τους πιο σημαντικούς αγιογράφους στην ευρύτερη περιοχή Φθιώτιδας, βραβευμένος από το οικουμενικό Πατριαρχείο, με πλήθος ολοκληρωμένων αγιογραφήσεων ναών και φορητών εικόνων.

Ως ζωγράφος έχει πλούσιο έργο με θέματα που επικεντρώνονται στις ανθρώπινες μορφές, στις προσφιλείς του λαϊκές αγορές, στις νεκρές φύσεις, και στο αστικό τοπίο που αλλοιώνεται με το χρόνο.

Φιλικά

Το ΔΣ

Προηγούμενο άρθρο Διοργάνωση workshop από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για τις εξαγωγές
Επόμενο άρθρο Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο ποδόσφαιρο