Ειδήσεις

Συγχαρητήρια Δήμου Στυλίδας στον Χ. Καραγιάννη για την εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ


Συγχαίρω από καρδιάς τον συμπολίτη μας κ. Χρήστο Καραγιάννη για την εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Καραγιάννης πέραν της επιστημονικής καταξίωσης διακρίνεται για το πλούσιο διοικητικό έργο που έχει επιτελέσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

            Ταυτόχρονα όμως είναι στενός συνεργάτης του Δήμου μας, καθώς με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου έχει οριστεί Επιστημονικός Υπεύθυνος για την υλοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ του Κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της χώρας και του Δήμου μας.

            Η αναγνώριση εκ μέρους της επιστημονικής κοινότητας των ικανοτήτων του κ. Καραγιάννη και η επάξια εκλογή του στη θέση του Κοσμήτορα τιμούν το Δήμο μας και επιβεβαιώνουν την στρατηγική επιλογή μας ο Δήμος Στυλίδας να συνεργαστεί με όλο το επιστημονικό στελεχιακό δυναμικό που κομίζει εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση καινοτόμων δράσεων. 

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο Φθιώτιδος Συμεών: «Καμαρώνουμε που ο νέος Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι παιδί της Φθιώτιδας»
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών