Ειδήσεις

Συμμετοχή του Κάστρου Αλληλεγγύης στην 6η Πανελλαδική Συνάντηση των Πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες»


Την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η 6η Πανελλαδική Συνάντηση των Πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες», στον Καπνικό Σταθμό της Κατερίνης.

Πρωτοβουλίες πολιτών από ολόκληρη την Ελλάδα, δηλώνουν την πλήρη αντίθεσή τους με το προτεινόμενο νομοσχέδιο που βρίσκεται υπό συζήτηση στη Βουλή, και μιλούν για πρωτοφανή επίθεση κατά των κινημάτων, τα οποία για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις δράσεις τους θα πρέπει σύμφωνα με τους «σοφούς» νομοθέτες να αποκτήσουν …νομική υπόσταση, ΑΦΜ και να λογοδοτούν στους δημάρχους!!!

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι αληθινές αυτοοργανωμένες αγορές «Χωρίς μεσάζοντες» που εδώ και πέντε χρόνια υλοποιούνται από πρωτοβουλίες πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα, απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι πολίτες και οι παραγωγοί μπορούν να συνεννοηθούν με αμοιβαίο όφελος, να δώσουν ώθηση και ελπίδα στη ντόπια (κυρίως στην πρωτογενή) παραγωγή και μια ποιοτική εφικτή λύση στον μαστιζόμενο λαό, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την αισχροκέρδεια που επικρατεί στην αγορά.

Το κάλεσμα απευθύνεται και προς τους παραγωγούς όλης της χώρας, αφού με το προτεινόμενο νομοσχέδιο μειώνεται η δυνατότητά τους για υπαίθριο εμπόριο εκτός λαϊκών αγορών, με περιορισμό των περιοχών δραστηριοποίησης και χωρικά και πληθυσμιακά.

Ως «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» δηλώσαμε συμμετοχή και θα είμαστε εκεί, για να συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα όλοι μαζί συντονισμένοι τις δράσεις μας.

Παράλληλα, συνεχίζουμε βάσει του προγραμματισμού μας, με τις παραγγελίες της 37ης απευθείας διάθεσης προϊόντων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορούν όλοι να ενημερωθούν σχετικά στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr και να παραγγείλουν εντός της προθεσμίας με τους γνωστούς τρόπους:

– Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr

– Στα τηλέφωνα: 6985603574 (Cosmote), 6947081904 (Vodafone) και 6906981623 (Wind)

– Στην Πλ. Πάρκου: Πέμπτη 2/11 (6:00-8:00μ.μ.) και Σάββατο 4/11 (10:30π.μ.-12:30μ.μ.)

 

Η Συντονιστική Ομάδα

 

Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Προηγούμενο άρθρο Εξοικονόμηση πόρων από την ανανέωση του στόλου οχημάτων της Περιφέρειας
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η ημερίδα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για τη βιώσιμη κινητικότητα