Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννη με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου


Συζήτηση για θέματα αρμοδιότητας Οικονομίας και Ανάπτυξης είχαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με τον αρμόδιο Υπουργό Δημήτρη Παπαδημητρίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης, Αθανάσιος Μιχελής, Γιάννης Σαρακιώτης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας, εντεταλμένος Σύμβουλος Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Λ. Λεωνίδας Κωστόπουλος,ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάρκος Τσιτσίαςκαι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας καθώς και άλλα θέματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος που αφορούν το Δήμο Λαμιέων με κυρίαρχο το αίτημα για παραχώρηση της εκμετάλλευσης του ιαματικού πόρου των πηγών Ψωρονερίων.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Ε.Βασίλειο Τσολακίδη, το Γενικό Διευθυντή Βασίλειο Κίλια και την Υπεύθυνη ΕΦΔ Κ.Α.Π.Ε. «Εξοικονομώ» Μαρία Ζαρκαδούλα.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ε. Καραΐσκου μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για την αγριελιά στους Μύλους Πελασγίας