Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 3 άτομα για άσκηση σωματικής βίας και ληστείας σε 49χρονη


Συνελήφθησαν, χθες (11-05-2018) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 41 και 27 ετών, καθώς και μία 34χρονη, κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία, αλλά και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα σε περιοχή της Λαμίας, οι κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν και εγκλώβισαν, λόγω προσωπικών διαφορών, ένα άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία 49χρονη ημεδαπή και ένας 38χρονος ημεδαπός.
Ακολούθως, αποβιβάστηκαν από το όχημά τους και κρατώντας όλοι στα χέρια τους ξύλα και σίδερα και επιπλέον ο 27χρονος πιστόλι, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της 49χρονης και του 38χρονου, στους οποίους άσκησαν σωματική βία και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την κατοχή της γυναίκας.
Μετά από επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τους τρεις κατηγορούμενους, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ στη κατοχή της 34χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός Χρ. Σταϊκούρα στο 1ο Περιφερειακό Συνέδριο Δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων
Επόμενο άρθρο Είσοδος νέων ασθενειών στο αγγούρι θερμοκηπίου