Ειδήσεις

Συνελήφθη στην Αταλάντη 29χρονος με πλούσια δράση


Συνελήφθη, χθες (17-05-2016) το πρωί σε περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, από κοινού με έτερες αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 28-08-2015 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με το ανωτέρω Ένταλμα, ο 29χρονος διωκόταν για να συλληφθεί για διάπραξη ληστείας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, για διάπραξη κλοπής, τελεσμένη από κοινού, από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθώς και για συμμετοχή σε συμμορία.

Ειδικότερα, ο 29χρονος αποτελούσε μέλος εγκληματικής ομάδας ημεδαπών, τα μέλη της οποίας προέβαιναν στην αφαίρεση, με τη χρήση βίας ή αιφνιδιαστικά, χρυσών κοσμημάτων από πεζές κινούμενες γυναίκες, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Την 21-08-2015, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, είχαν συλλάβει στην Αλίαρτο Βοιωτίας δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας , ενώ ο 29χρονος και ένας ακόμη συνεργός τους είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν για να συλληφθούν (σχετικό το από 22-08-2015 Δελτίο Τύπου μας).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή του σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Χρ. Σταϊκούρα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου