Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι βραδιές θερινού σινεμά


Αγαπητοί φίλοι του κινηματογράφου,

Οι θερινές προβολές των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας συνεχίζονται στον πολυχώρο «NISI» στην παραλία Ραχών πάντα με ελεύθερη είσοδο!

Αυτή την Πέμπτη 13-7-2017 στις 9.30 μμ, προβάλλεται η ταινία «Mauvais Sang»(The night is young) του Leos Carax που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο.

H δεύτερη ταινία του Λεός Καράξ, ένα εκρηκτικό love story με φόντο το Παρίσι αποκαλύπτει το παραισθησιογόνο στιλ ενός δημιουργού που μετά από αυτήν την ταινία χαιρετίστηκε ως το «παιδί-θαύμα» του γαλλικού σινεμά.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Σε ένα κράμα ρομαντισμού και γανκστερικής παραγωγής, στα πλαίσια του φιλμ νουάρ εξελίσσεται το Mauvais Sang. Ο σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός STBO έχει αρχίσει να εξαπλώνεται. Αιτία είναι το χωρίς συναίσθημα σεξ. Όλο και περισσότεροι νέοι, στην ηλικία της ερωτικής ανησυχίας και πειραματισμού μολύνονται και κανείς δεν έχει πρόσβαση στο αντίδοτο. Στην πορεία του σχεδίου τους όμως, ο νεαρός Alex, που πρόσφατα χώρισε με τη συνομήλικη κοπέλα του Lise (Julie Delpy), δείχνει να ερωτεύεται την Anna, την ερωμένη του πατέρα του (Juliette Binoche).

Διάρκεια 116 λεπτά 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ! Πέμπτη 20 ΙουλίουPHANTOM BOY | Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli (2015) Περισσότερα..

Πέμπτη 27 Ιουλίου:    ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ | Cesc Gay (2012)  Περισσότερα..

Οι προβολές ξεκινούν στις 9.30 μμ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες των μηλοειδών
Επόμενο άρθρο Για την υλοποίηση του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε η ΠΕΔ