Ειδήσεις

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑΛ: Το Νοσοκομείο Λαμίας να πάρει πίσω τις απολύσεις


Το Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑΛ καλεί την διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Λαμίας να πάρει πίσω άμεσα τις απολύσεις των 15 εργαζομένων στην σίτιση του Νοσοκομείου. Ακόμη και τώρα που ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία αυξάνεται δραματικά, η διοίκηση του Νοσοκομείου δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το πόσο απαραίτητη είναι η 14ετής εμπειρία των εργαζομένων αυτών.

Είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι στους οποίους η διοίκηση απέδωσε τα εύσημα για την στάση και την αποτελεσματικότητά τους κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας. Είναι οι ίδιοι που και τώρα δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε συνθήκες ακόμα χειρότερες από την προηγούμενη φορά αφού η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνειδητά γκρέμισε ότι με κόπο και με στέρηση των προσωπικών του ελευθεριών έχτισε ο Ελληνικός λαός, αφήνοντας τα Νοσοκομεία χωρίς στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό, για να φτάσουμε σήμερα να αδειάζει τις κλίνες των Νοσοκομείων και να στέλνει τους ασθενείς στις ιδιωτικές κλινικές με πολύ μεγαλύτερο κόστος, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των κλινικαρχών και καταστρέφοντας τις μικρομεσαίας επιχειρήσεις και στέλνοντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία, σαν συνέπαι των lockdown.

Έτσι και τώρα με τις απολύσεις των εργαζομένων αυτών εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργολάβων.

 

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας

Δημητρίου Νίκου                                        Παπαδόπουλος Χρ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Υπουργού Οικονομικών με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ
Επόμενο άρθρο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας: «Καμία απόλυση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας»