Ειδήσεις

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Δήμος Λαμιέων στην 2η Έκθεση Ταξιδίων και Διακοπών


Η Λαμία ήταν για φέτος ο τιμώμενος Δήμος στην 2η έκθεση Greek Travel Show 2018 μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου, στοτουριστικό αυτό εκθεσιακό γεγονός που διοργανώνεται από τη ∆ΕΘ – ΗELEXPO και   πραγματοποιήθηκεφέτος από 4 έως 6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό της Κέντρο στο Μαρούσι.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Μαϊουστα οποία παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κος Τζιάλλας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κος Καραμέρος, Δήμαρχοι και Αντιπεριφεριάρχες από όλη την Ελλάδα. Την έναρξη της έκθεσης έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης,ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Κυρίτσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Αποστολόπουλος,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα αρμόδια στελέχη του Δήμου Λαμιέων, ενώ η παρουσία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικήςεντυπωσίασε το εκθεσιακό κοινό και έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο.

Την Κυριακή 6 Μαΐου, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί της Ρούμελης από χορευτές τουΛυκείου Ελληνίδων Λαμίας και του Ομίλου Χορού και Πολιτισμού “Χορόπολις”που ξεσήκωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης. Η LeGourmet Λαμίας, υπό την καθοδήγηση του γνωστού σεφ Βαλάντη Γραβάνη, έφτιαξε παραδοσιακά εδέσματα με υλικά από παραγωγούς του τόπου μας, εντυπωσιάζοντας γευστικά τους επισκέπτες της έκθεσης.

Στο περίπτερο του Δήμου μας φιλοξενήθηκαν πολλοί παραγωγοί τοπικών προϊόντων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και θέλησαν να δείξουν ότι είμαστε ένας τόπος ιδιαίτερης ομορφιάς.

Φωνάξαμε σε όλους ότι πρέπει να “…πάμε ΛΑΜΙΑ!” μιας και ο Δήμος μας είναι ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά τη φύση, την ιστορία, την ψυχαγωγία, τις γεύσεις και την αγνή ρουμελιώτικη φιλοξενία!

Προηγούμενο άρθρο Ο ασχημονήσας Ιερεύς δεν ανήκει εις την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος
Επόμενο άρθρο Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για το Σχέδιο Νόμου "Κλεισθένης"