Ειδήσεις

Το Δήμαρχο Λαμιέων επισκέφθηκε ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου


Στο Δήμο Λαμιέων βρέθηκε σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Dr. Huseein Marie Mahmoud. Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στις 11.00 το πρωί υποδέχθηκε τον κ. Μορφωτικό Ακόλουθο στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και στη συνέχεια στο Δημαρχείο όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τον Dr. Huseein Marie Mahmoud συνόδευε στην επίσκεψη του ο Διευθυντής του Πλανηταρίου της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, Dr. OmarFikry.

DIMARXOS

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή που υποδέχομαι στο Δήμο Λαμιέων τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου,Dr. Huseein Marie Mahmoud. Με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Δήμο μας ο κ. Μορφωτικός Ακόλουθος, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να επιδιώξουμε να ενισχύσουμε κάθε είδους δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη της Ελληνο-Αιγυπτιακής περιφερειακής συνεργασίας.

DIMARXOS 1

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε μετον κ. ΔιευθυντήτουΠλανηταρίουτηςΒιβλιοθήκηςτηςΑλεξανδρείας, Dr. OmarFikry, το ενδεχόμενο στενότερης συνεργασίας του Πλανηταρίου με το Κακογιάννειο Αστεροσχολείο στην Υπάτη.»

Ο Δήμαρχος Λαμιέων προσκάλεσε, τέλος, τον κ. Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου να επισκεφθεί επίσημα το Δήμο μας.

DIMARXOS 3

Προηγούμενο άρθρο Μουσική εκδήλωση με τραγούδια για τη ξενιτιά
Επόμενο άρθρο Χρηματικά Έπαθλα στο Lamia Νight & Run