Ειδήσεις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Κ.Π.Ε.Φ.) θα συμμετέχει στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεσή της στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμφωνώντας με τους δα­νειστές ουσιαστικά σε ένα τέταρτο μνημόνιο. Εθελοτυφλώντας για τις ήδη ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, αφού εφάρμοσε με ευλάβεια το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε, το ενίσχυσε με νέες δεσμεύσεις για πρόσθετα σκληρά και επώδυνα μέτρα, απειλώντας την Κοινωνία με πλήρη ισοπέδωση και συλλογική αφωνία, εξουδετερώνοντας τα μέσα συλλογικής δράσης των εργαζομένων και γκρεμίζο­ντας ταυτόχρονα ό,τι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις τους.

Απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων που υλοποιεί η κυβέρνηση, ο αγώνας είναι μονόδρομος.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, για να δηλώσουμε την αντίθεση μας απέναντι  στις απολύσεις, στην ανεργία, στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στα νέα χαράτσια μέσα από το φορολογικό, στη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την υποβάθμιση της ζωής μας που έφεραν τα μνημόνια.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα: 6982519581,  6936180171, 6931100155.

Αναχώρηση λεωφορείου για Θεσσαλονίκη: Σάββατο 9 Σεπτέμβρη και ώρα 9:00 π.μ. από την Έκθεση Λαμίας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

Προηγούμενο άρθρο Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2017
Επόμενο άρθρο Στη Λαμία την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη ο Σταύρος Θεοδωράκης