Ειδήσεις

Χορήγηση πρόσθετων voucher για τους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων


IF

Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει τους υποψήφιους,που συμμετείχαν στη πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 5122/23-5-2017 που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α.Α.Ε. για το σχολικό έτος 2017-2018, οι οποίοι είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και δεν έλαβαν voucher λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού, ότι τους δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί voucherστην ηλεκτρονικήεφαρμογή “Υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πρόσθετων voucher” με τη χρήση του προσωπικού τους ΑΦΜ καιΑΜΚΑ.

Ο κάθε υποψήφιος κατά την υποβολή τηςΑΙΤΗΣΗΣ- ΔΗΛΩΣΗΣ για τη χορήγηση voucher, είναι απαραίτητο να έχει έγγραφη βεβαίωση από το Δήμο Λαμιέων στην οποία θα βεβαιώνεται ότι έχει βρει θέση σε Παιδικόή Βρεφονηπιακό Σταθμό καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Λαμιέων.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 24:00στη διεύθυνση: https://www.eetaa.gr/.

Για τα παιδιά που εγγράφονται μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούςκαι Βρεφονηπιακούς Σταθμούς καθώς και στα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Λαμιέων, δεν υπάρχει καμιά οικονομική επιβάρυνση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες (διατροφή, υλικά, μουσική, γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή κ.λπ.).

Προηγούμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: «Η ιστορία του ΔΑΚ Λαμίας διδακτική για το μέλλον…»
Επόμενο άρθρο Περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για την οδοποιία στην Στερεά Ελλάδα