Ειδήσεις

Χρήστος Σταϊκούρας: «Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζετε»


Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ.Χρήστος Σταϊκούραςκαι ηΤομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, επιβεβαιώνεται και από την Κομισιόν, είναι εντελώς  ανίκανη να την οδηγήσει στην ανάκαμψη».

 

Πλήρης Δήλωση

 

«Οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μειώνουν την αναμενόμενη ανάπτυξη στο 1,6% από 2,1%, που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Η Ελλάδα, μάλιστα, είναι η μόνη χώρα που ακολουθεί καθοδική πορεία, αποτελώντας –την τελευταία τριετία– τη μοναδική “αρνητική αναπτυξιακή έκπληξη” της Ευρώπης.

Επιβεβαιώνεται έτσι, ότι η Κυβέρνηση, αφού με τις ιδεολογικές εμμονές της καταδίκασε την οικονομία στην ύφεση την περίοδο 2015-2016, αποδεικνύεται εντελώς ανίκανη να την οδηγήσει στην ανάκαμψη.

Οι λόγοι είναι προφανείς: Το καταστροφικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, οι ανελέητοι φόροι που έχει επιβάλει σε όλους τους Έλληνες και η ανικανότητά της να προχωρήσει στις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές.

Αντί να επαίρεται η Κυβέρνηση για το υπερπλεόνασμα που υφάρπαξε από τους Έλληνες, ας καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζει».

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο «Μέθοδοι και Τεχνικές Ανάλυσης και Ανασύνθεσης Τροχαίων Ατυχημάτων»
Επόμενο άρθρο Οι προτεραιότητες και τα προβλήματα των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών