Ειδήσεις

14ο – 20ο Δημοτικά : Οι γονείς «βάφουμε» τα σχολεία των παιδιών μας


Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων είθισται τα τελευταία χρόνια να φυτεύουν δέντρα στο προαύλιο, να καθαρίζουν τις σχολικές αίθουσες, να προσλαμβάνουν συνεργεία απολύμανσης κλπ. Διοργανώνουν εκδηλώσεις για να συλλέξουν χρήματα, αγοράζουν φωτοτυπικά μηχανήματα, προμηθεύουν μελάνια και γραφική ύλη στα σχολεία.

Επιστρατεύουν τις ικανότητές τους στο Marketing προκειμένου να προσελκύσουν χρηματοδότες, οι οποίοι με τη σειρά τους δωρίζουν καθαριστικά προϊόντα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρώματα και πολλά άλλα. Ο λόγος για τους γονείς, που εν μέσω κρίσης καλούνται όλο και πιο συχνά να συνεισφέρουν στις οικονομικές ανάγκες των σχολείων των παιδιών τους.

Εμείς σαν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων 140υ – 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας ακολουθήσαμε τα πρότυπα αυτά, εξοικονομήσαμε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών κι εντός τον διακοπών του Πάσχα, ελαιοχρωματίσαμε το ισόγειο τμήμα των σχολείων μας, πλην της αίθουσας εκδηλώσεων.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να διαπιστώσετε τις αλλαγές. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, βοήθησαν στο να συγκεντρώσουμε τα χρήματα. Επίσης να ευχαριστούμε όλους τους γονείς που βοήθησαν να ετοιμάσουμε το σχολείο για τον ελαιοχρωματισμό και να το επαναφέρουμε μετά το πέρας των εργασιών, σε λειτουργική κατάσταση.

Του Ασπρογιαννη Κ.

 

Πριν τις γιορτές του Πάσχα    

SXOLEIO SXOLEIO 1 SXOLEIO 2

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

SXOLEIO 3 SXOLEIO 4 SXOLEIO 5

 

Η νέα εικόνα του σχολείου μας

SXOLEIO 6 SXOLEIO 7SXOLEIO 8

 

Προηγούμενο άρθρο Απονομή κυπέλλων και μεταλλίων του 1ου Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Ο Ralfs Sirmacis μεγάλος νικητής του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις για το 2016