15 μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Όλη η αγορά περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO (19 – 21 Μαρτίου 2016), που θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας! Πλήρως αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, με ακόμη υψηλότερο διαφημιστικό budget, πλαισιωμένη από πολλές καινοτόμες δράσεις και μετά την οργανωμένη προβολή της διεθνώς, η 3η FOOD EXPO 2016 θα συγκεντρώσει περισσότερους από 900 Έλληνες και ξένους εκθέτες, και θα αποτελέσει ένα ανεπανάληπτο εμπορικό γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή οι ελληνικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών έχουν ανάγκη από μια μεγάλη έκθεση, καθώς ο κλάδος τους είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ισχυρότερους πυλώνες ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας. Η έκθεση FOOD EXPO διαδραματίζει ακριβώς αυτόν τον ρόλο: Αποτελεί μια σπουδαία προσπάθεια τόνωσης του εγχώριου εμπορίου Τροφίμων & Ποτών και προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του κόσμου.

Δεκαπέντε από τις 900 επιχειρήσεις είναι μέλη του Επιμελητήριου Φθιώτιδας και με την πλήρη στήριξη -χωρίς κόστος συμμετοχής των – στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ελπίζουμε στην καλύτερη εκπροσώπηση του Νομού και του παραγωγικού μας πλούτου.

Καλή επιτυχία και καλές δουλειές ευχόμαστε όλοι!

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*