Ειδήσεις

15 συλλήψεις μετά από στοχευμένους ελέγχους της Αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στον Μύτικα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας (Αστυνομικοί της Γειτονιάς), κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς μαζί με δύο ακόμη ημεδαπούς συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, διέπραξαν μία κλοπή & δύο απόπειρες κλοπών από οικίες γυναικών, σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο κινούταν οι κατηγορούμενοι και διάφορα προϊόντα κλοπών, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ημεδαπός στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ένα χαρτονόμισμα των (50) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.

Ημεδαπός στο Γαλαξίδι Φωκίδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φωκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα και (58) κυνηγετικά φυσίγγια.

Ημεδαπή στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διάφορα είδη μακιγιάζ και καλλυντικών, τα οποία αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα, ένας στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και μία στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παραβάσεις σε εμπορικό κατάστημα.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Λεία 6.000 € από κλοπές αποκόμισε 35χρονος στη Λαμία
Επόμενο άρθρο Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και χειροτονία διακόνου στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας