19 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και μικροποσότητα κάνναβης.

Δύο (2) ημεδαποί στην Άμφισσα και στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στην πρώτη περίπτωση κατασχέθηκαν (22,3) γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στην δεύτερη περίπτωση κατασχέθηκαν (10,2) γραμμάρια κάνναβης.

Τρία (3) άτομα για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα και ειδικότερα:

  • Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για κλοπή.
  • Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, για παράβαση νομοθεσίας περί επιταγών.
  • Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Δέκα (10) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα.
  • Ημεδαπός στο Μαντούδι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
  • Ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης.
  • (2) αλλοδαποί και (1) ημεδαπός σε περιοχές της Υπάτης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης.
  • Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων.
  • Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού.
  • Αλλοδαπός επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας (93η χ/θ), από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Δυο (2) αλλοδαποί στο Μαλανδρίνο Φωκίδας και στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιδορικίου & Δομοκού αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Τέλος, αλλοδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*