2ος αγώνας Δρόμου Santa Run kids


Ο 2ος αγώνας Δρόμου SantaRunkids με το όνομα «Λατρεύω Λαμία Λ2» έφτασε και πάλι στην πόλη μαςκαι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00. Στο τέλος της διαδρομής, στο περίπτερο του Ορφανοτροφείου Θηλέων, θα υπάρχουν κουμπαράδες για να βοηθήσουμε το Ορφανοτροφείο που το έχει ανάγκη. Σας περιμένουμε όλους να περπατήσουμε το δρόμο της προσφοράς. Τρέχουμε, μικροί και μεγάλοι για να στηρίξουμε το Ορφανοτροφείου Θηλέων.

Η διαδρομή του 2ουSantaRunkids«Λατρεύω Λαμία Λ2» ξεκινά από το Δημοτικό Θέατρο, διασχίζει την Πλατεία Ελευθερίας, περνάει από τη Ρήγα Φεραίου και τη Βύρωνος και τερματίζει στην πλατεία Πάρκου μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και απλή διαδρομή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, μαζί με τους φίλους τους ή με όλη την οικογένειά τους! Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς να υπάρχει χρονόμετρο και συναγωνισμός, παρά μόνο καλή διάθεση. Ακόμα και αν δεν έχετε στολή Αϊ Βασίλη δεν πειράζει. Ένα κόκκινο σκουφάκι είναι αρκετό για να πάρετε μέρος και να ανακαλύψετε γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης.

Τισημαίνει όμως«Λατρεύω Λαμία Λ2»;

«Λατρεύω Λαμία Λ2»σημαίνει αγαπώ τη Λαμία, προσφέρωστηΛαμία, φροντίζωτη Λαμία. Ας στείλουμε λοιπόν στον καινούριο χρόνο, όλοι μαζί, ένα θετικόμήνυμα αγάπης για την πόλη μας!

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6932 449808 και 2231020767 (απογευματινές ώρες).

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση του Περιφερειακή Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμίας
Επόμενο άρθρο Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Στερεάς Ελλάδας