Ειδήσεις

20 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, (300) φυτά υπνοφόρου μήκωνος, ύψους από (0,20) έως (1,60) μέτρων.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας αντίστοιχα, ένας στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ομοίως για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Αλλοδαπός στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (255) γραμμαρίων.

Τέσσερις (4) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • Δύο στην Λιβαδειά και στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδείας,
  • ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, καθώς και
  • ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.

Τρεις (3) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, στη Θήβα και στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας αντίστοιχα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, τρία (3) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, καθώς και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Λαμιέων στο Πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης»
Επόμενο άρθρο Δήλωση Χρ. Σταϊκούρα για την κατάσταση στην πραγματική οικονομία