Ειδήσεις

20 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά Ελλάδα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι (20) άτομα και συγκεκριμένα:

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενος για κλοπή κινητού τηλεφώνου από αλλοδαπή υπάλληλο καταστήματος και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητα ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Αλλοδαπός στο Νεοχωράκι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (280) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για πλαστογραφία.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας αλλοδαπός στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Επτά (7) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, καθώς και δύο στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας αλλοδαπός στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, καθώς και ένας ημεδαπός στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Προηγούμενο άρθρο «Κλυταιμνήστρα ή το έγκλημα» στο 19ο Φεστιβάλ για σολίστες και πρωταγωνιστές
Επόμενο άρθρο Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Νικολάου