Ειδήσεις

21 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά Ελλάδα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο από ανήλικο αλλοδαπό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των δραστών και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή χρηματικού ποσού από κατάστημα της περιοχής, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Θήβας και ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λιβαδειάς αντίστοιχα, ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνες και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Επτά (7) αλλοδαποί και ειδικότερα πέντε σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Δομοκού, Μακρακώμης, Στυλίδας και Υπάτης, καθώς και δύο σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, πέντε (5) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, καθώς και ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Με την ταινία «Ζήτω η ελευθερία» ξεκινάνε τις προβολές τους οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εγγραφές στο δωρεάν σχολείο των αρχαίων ελληνικών της Ιεράς Μητροπόλεως μας