Ειδήσεις

23 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα μετά από στοχευμένους ελέγχους


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι τρία (23) άτομα και συγκεκριμένα:

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατασχέθηκε ένας Η/Υ χειρός ( tablet ), ο οποίος αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Ημεδαπός επίσης σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι αφαίρεσε ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο βρέθηκε στη κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα γκλοπ, ένα μαχαίρι και ένας σουγιάς.

Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Έξι (6) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στο Καπαρέλλι Βοιωτίας και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Οκτώ (8) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • Δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς τηςΟ.Ε.Π.Τ.Α Ευβοίας, καθώς και των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα.
  • Δύο ημεδαποί στην Ιστιαία Ευβοίας και ένας ημεδαπός στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς τηςΓ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.
  • Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Ορχομενού.
  • Αλλοδαπός στην Πεντάπολη Φωκίδας, από αστυνομικούς τηςΟ.Ε.Π.Τ.Α Φωκίδας.

Τέλος, τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,καθώς και δύο στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Άρχισαν οι εγγραφές στο δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας
Επόμενο άρθρο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος