24 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φωκίδας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής από επιχείρηση της περιοχής.

Δύο άτομα και ειδικότερα ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα και ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν κατά περίπτωση ένα μαχαίρι και μία σιδερογροθιά.

Δύο ημεδαποί στο Δομοκό Φθιώτιδας και στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Δομοκού & Νέας Αρτάκης αντίστοιχα, για εκκρεμεί καταδικαστικά έγγραφα.

Επτά (7) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας & της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,
  • δύο ημεδαποί στη Μακρακώμη και στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α Φθιώτιδας και
  • δύο αλλοδαποί στη Λιβαδειά και στη Θήβα, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για απείθεια.

Δύο ημεδαποί στη Θήβα και ένας ημεδαπός σε περιοχή της Φωκίδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Θηβών & Ευπαλίου, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στην Κύμη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*