26 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσα σε ένα 24ωρο

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

  • (2) στην περιοχή της Ιστιαίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι σε υπαίθριο περίφρακτο χώρο, πίσω από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας τους, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (20) έως (70) εκατοστών το καθένα, καθώς και
  • (2) στη Χαλκίδα από αστυνομικούς των Α & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – κατά περίπτωση – μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο (2) ημεδαποί σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, διότι αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη ημεδαπή. Το εν λόγω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην παθούσα.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για κλοπή από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής από ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αντίστοιχα.

Επτά (7) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας Θηβών & Λιβαδειάς,
  • ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος επιπλέον και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, καθώς και
  • δύο ημεδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού.

Τρεις (3) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέσσερις (4) ημεδαποί σε περιοχές της Ερέτριας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Ημεδαπός στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, για αντιποίηση.

Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*