Ειδήσεις

26 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα και συγκεκριμένα:

Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και ένας στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, (3) δενδρύλλια κάνναβης και (1) μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Εννέα (9) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε Ευβοίας και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας αντίστοιχα,
  • ένας ημεδαπός στο Προκόπι Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου,
  • ένας ημεδαπός στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδείας,
  • ένας ημεδαπός στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και
  • ένας ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευρυτανίας.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, ένας στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενοι για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση νομοθεσίας περί σημάτων.

Ημεδαπός στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στη Θήβα και ένας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών & του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς αντίστοιχα, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς & του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας αντίστοιχα, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθρο Κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορίας 4 για την Φθιώτιδα
Επόμενο άρθρο Προσφορά τροφίμων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον "ΣΚΑΪ" στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος