Ειδήσεις

7 συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά Ελλάδα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα και συγκεκριμένα:

Επτά (7) άτομα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

  • Ημεδαπός στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Κατασχέθηκαν σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, (3) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους από (0,80) έως και (2) μέτρων το καθένα, (1) δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (0,80) μέτρα, σε φάση αποξήρανσης και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης (αποξηραμένα φύλλα), συνολικού μεικτού βάρους (36,2) γραμμαρίων.
  • Δύο (2) ημεδαποί (ένας άντρας και μία γυναίκα) στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς τουΑστυνομικού Τμήματος & του Τμήματος Τροχαίας Ιτέας. Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους (5,5) γραμμαρίων και διάφορα σύνεργα για τη θραύση και τη χρήση της εν λόγω ναρκωτικής ουσίας.
  • Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς τηςΒ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι αφαίρεσε από ημεδαπή χρυσά κοσμήματα, τα οποία έφερε στο λαιμό της.

Πέντε (5) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

  • (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς τηςΟ.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας,
  • (2) αλλοδαποί στη Λαμία & στο Καστρί Φθιώτιδας, από αστυνομικούς τηςΟμάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας & τουΑστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης αντίστοιχα και
  • (1) αλλοδαπός στα Βάγια Βοιωτίας, από αστυνομικούς τηςΟ.Ε.Π.Τ.Α Βοιωτίας.

Ημεδαπή στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από οικία ημεδαπού στην περιοχή.

Αλλοδαπή στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.

Τέλος, αλλοδαπός στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

NARKOTIKA

Προηγούμενο άρθρο 2016 διόδια εν Ελλάδι
Επόμενο άρθρο Κατανομή ποσού 1.668.721,19 € από το ΥΠΕΣ για λειτουργικές δαπάνες στο Ν. Φθιώτιδας