Ειδήσεις

Aντικαρκινική Λαμίας – Let’s Do It Greece κάθε μέρα


Στην Πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Let’s Do It Greece 2018” συμμετείχε την Κυριακή 29 Απριλίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας, με την βοήθεια των συνταξιούχων του ΟΤΕ Λαμίας, στηρίζοντας την δράση για καθαρό & υγιεινό περιβάλλον, όπως η προέκταση του σπιτιού μας!

Από τις 10 το πρωί ανέλαβαν δράση και καθάρισαν την περιοχή τέρμα Παπασιοπούλου ενώνοντας τις δυνάμεις τους, κατάφεραν να μαζέψουν αρκετές σακούλες με σκουπίδια, μετατρέποντας τον δρόμο σαν την είσοδο του σπιτιού τους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΑΕ Λαμίας Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπολου.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η καλή κυρία που βγήκε στον δρόμο με  δυο κουτιά γλυκά, για να κεράσει και να συγχαρεί τους εθελοντές για την συμβολή τους στην δράση, αλλά και για τον αντικαρκινικό αγώνα που κάνουν στην πόλη της Λαμία.

Μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας και προστατεύοντας περισσότερα από 1.200 σημεία, μέσα σε μια μέρα.

Προηγούμενο άρθρο Let's do it Λαμία 2018: Αλλάζουμε εμείς, για να αλλάξουμε το κόσμο μας!!!
Επόμενο άρθρο Ημερίδα για τα προσωπικά δεδομένα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας